Laptopot akart lopni

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal fejezett be egy laptop eltulajdonítása miatt indított nyomozást.
A nyomozás során megállapított adatok szerint H. Péter 38 éves herendi lakos, 2014. szeptember 5-én a reggeli órákban egy több mint 100.000 forint értékű laptopot kísérelt meg eltulajdonítani egy veszprémi hipermarketből. A gyanúsított az eladótér egyik próbafülkéjében az értékes eszközt kivette a gyári csomagolásból, majd azt a nála lévő táskába rejtette. Ezt követően fizetés nélkül kísérelte meg elhagyni az áruház területét, azonban a kijáratnál a biztonsági őr feltartóztatta és értesítette a rendőrséget. Az intézkedő egyenruhások később a laptopot lefoglalták a férfitól, így a keletkezett kár megtérült.
Az ügyben a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.