elfogás a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjainak tartalmasan telt a 2014. május 13-ai éjszakai szolgálat, ugyanis egy közúti gépjármű ellenőrzés során egy vezetői engedély nélkül közlekedő férfit értek tetten.

A rendőrök a kora reggeli órákban a Veszprémből kivezető 8-as számú főút egyik leágazójánál igazoltatták a személygépkocsijával közlekedő K. Miklós várpalotai lakost. A rendőri intézkedés során az 55 éves férfi nem tudott vezetői engedélyt felmutatni, így őt a rendőrségi nyilvántartásban leellenőrizték. Bebizonyosodott, hogy a Veszprémi Járásbíróság korábban ittas járművezetés miatt már jogerősen eltiltotta a vezetéstől.

A helyszínen végrehajtott alkoholszondás ellenőrzést követően a férfit a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették. Ellene járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Gratulálunk Hámori György r. főtörzsőrmester és Ébel Emese r. törzsőrmester körzeti megbízottaknak az eredményes rendőri intézkedésért.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.