Rablás a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 és egy 19 éves veszprémi férfi ellen

 A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. február 15-én 15 óra 20 perc körüli időben az egyik veszprémi lakótelep lépcsőházában erőszakkal kísérelték meg eltulajdonítani egy fiatal férfi hátizsákját. A sértettet közös erővel bántalmazták, bordáját és a fejét is több alkalommal megütötték és eközben értékei átadására szólították fel. Végül a fiúnak sikerült kiszabadulni a támadók fogásából, így kénytelenek voltak zsákmány nélkül távozni.

A nagy erőkkel megindult nyomozás során beszerzett információk alapján a gyanúsítottakat rövid időn belül sikerült kézre keríteni, majd őrizetbe venni. Kihallgatásuk során a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését beismerték. Az elvégzett adatgyűjtések és tanúkihallgatások eredményeképpen az is megállapítást nyert, hogy egyikőjük további, vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.