Kudarcba fulladt láthatás

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytatott magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L.R. 40 éves veszprémi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. 02. 01- jén a férfi a volt élettársa lakásához ment a közös gyermekük láthatása céljából, ám mivel gyermeke édesanyjával vitába keveredett, az édesanya nem akarta elengedni gyermeküket vele. Az apát azonban ez nem tántorította el attól, hogy a lakásba mindenáron bejusson, és annak ellenére hogy a gyermek édesanyjának a jelenlegi párja útját állta, őt arrébb lökte, majd bement a házba. Végül a lakásban tartózkodóknak sikerült a férfit kitessékelni, aki magából kikelve hagyta el a cselekmény helyszínét.

L. R. kihallgatása során beismerő vallomást tett, elmondta, hogy nagyon szereti a fiát, és mindenképpen magával szerette volna vinni, amire végül is nem került sor.

A nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségre.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.