Napokban történt

Olcsó húsnak híg a leve

A hétvégén, 2012. 12. 07-én dél után néhány perccel érkezett bejelentés kapitányságunkra, miszerint egy 59 – éves budapesti lakos, más nevére kiállított 90 %-os kedvezményre jogosító nyugdíjas igazolvánnyal jegyet vásárolt. A férfi Hévízről kívánt így utazni Budapestre, de a buszsofőr figyelmes volt, és észrevette a csalást.

A budapesti hajléktalan személyt a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ellene okirat hamisítás bűncselekmény miatt indult eljárás.

 

Eltűnt fiatalkorú

A Zirci Rendőrőrs járőrei igazoltatták vasárnap kora délután Zircen azt a 15 éves lányt, aki ellen az Ajkai Rendőrkapitányság adott ki körözést eltűnés miatt. Ezt követően a fiatalkorút előállították, majd átadták az ajkai kollégáknak, akik visszaszállították a lakhelyéül szolgáló intézménybe.

 

Ittasan a volán mögött

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei figyeltek fel pénteken este Veszprémben egy bizonytalanul közlekedő kisteherautóra. Mivel az út- és közlekedési viszonyok nem indokolták a furcsa kormánymozdulatokat, ezért ellenőrzés alá vonták a jármű vezetőjét. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat eredménye alapján a férfit a kapitányságra további mintavétel céljából előállították. Ezt követően büntetőfeljelentést tettek ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.