Nyitva felejtett gépkocsi…

Augusztus 31-én, pénteken, egy negyvenhárom éves veszprémi férfi tett feljelentést kapitányságunkon ismeretlen tettes ellen, aki péntek délután egy belvárosi parkolóban hagyott személygépkocsijából – melynek ajtaja nyitott állapotban volt – eltulajdonította táskáját, benne lévő okiratokkal és személyes tárgyakkal együtt. A Veszprémi Rendőrkapitányságon közokirattal visszaélés vétségének meglapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy parkoló gépkocsiban látható helyen ne hagyjanak értéket, és az autó ajtaját mindig zárják be!

 

Pozitív lett a DROG teszt

Szeptember 01.-jén nem sokkal éjfél után Veszprém belvárosában intézkedtek a rendőrök egy férfivel és egy nővel szemben, akik feltűnően izgatottan viselkedtek. Az igazoltatás során a járőrök a környezetükben lévő padon egy darab kábítószer gyanús sodort cigarettát, illetve az ott lévő háznál a műanyag ajtó zsanérjánál alufóliába tekert zöld színű kábítószer gyanús anyagot találtak. A veszprémi orvosi ügyeleten elvégzett DROG gyorsteszt mindkét személynél pozitív eredményt mutatott, így őket bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, velük szemben kábítószerrel visszaélés miatt indult büntetőeljárás.

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.