Kocsmában fogták el

Augusztus 22-én a délutáni órákban Veszprém belvárosában található vendéglátó egység közbiztonsági ellenőrzése során igazoltattak a járőrök egy helyi lakos férfit, akiről az intézkedés során megállapítást nyert, hogy ellene a Veszprém Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki.  A férfit előállítást követően a Veszprém Megyei BV Intézetbe szállították.

 

Bírság mellett még őrizetbe is vették

Augusztus 22.-én a délutáni órákban a 8-as számú főút veszprémi elkerülő szakszán igazoltatták a körzeti megbízottak egy P-s rendszámmal felszeret gépkocsi vezetőjét. Az intézkedés alá vont pápai lakos férfi nem tudta igazolni a próba rendszámmal ellátott autó használatának jogosságát, így az általa elkövetett szabálysértés miatt 15.000 FT helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben.  A rendőrök a továbbiakban azt is megállapították, hogy a sofőrt a Pápai Városi Bíróság ittas járművezetés elkövetése miatt a járművezetéstől novemberig jogerősen eltiltotta, így őt előállották, majd szabálysértési őrizetbe vették a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

Rendőri segítséggel jutottak be a magatehetetlen férfihez

Augusztus 22-én a délelőtti órákban az Olaszfalui Önkormányzat munkatársa tett bejelentést a Zirci Rendőrőrs ügyeletére, mivel a falugondnok egy helyi lakos idős férfihez többszöri kopogtatásra sem tudott bejutni, a ház ajtaja pedig zárva volt. A kiérkező járőr jelenlétében a gondnok az ajtót kinyitotta, a nyugdíjas férfire az ágyban fekve, legyengült állapotban találtak rá. A rendőr az idős férfihez azonnal mentőt hívott, akik további ápolásra kórházba szállították.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.