2022. december hónap bejegyzései

AZ ONLINE PIACTEREK ELADÓI KÖZÖTT IS ÁLDOZATOKRA LESNEK A CSALÓK

Több mint egy millió forint kárt szenvedett a sértett. Egy veszprémi lakos használt gyermekbútort hirdetett eladásra egy erre szakosodott weboldalon. A jelentkező vevő 2022. december 28-án elkérte az eladó e-mail címét, azzal az indokkal, hogy szeretné az online vásártér által … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A KORÁBBI ELTILTÁS SEM TARTOTTA VISSZA A VEZETÉSTŐL

Ittasan és vezetői engedély nélkül közlekedett a férfi az autójával. A járőrök 2022. december 27-én 13 óra 48 perckor Veszprémben állítottak meg egy személygépkocsit és ellenőrizték annak vezetőjét. A 34 éves helyi lakossal szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BIZTONSÁGBAN AZ ÉV UTOLSÓ NAPJAIBAN IS

A veszprémi rendőrök a vagyonvédelemre hívják fel a figyelmet szilveszter előtt. A gépkocsi-feltörések, alkalmi- és trükkös lopások megelőzése hívják fel a figyelmet a rendőrök a boltok, bevásárlóközpontok parkolóiban. Veszprémben az egyenruhások visszatérően ellenőrzik a frekventált helyeket, hogy a jogsértések elkövetését … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

ELFOGTÁK A RENDŐRÖK A RABLÁST ELKÖVETŐ NŐT

Karácsonykor rabolta ki idős áldozatát a budapesti nő. Egy kutyasétáltató tett bejelentést 2022. december 25-én 8 órakor a rendőrségen, hogy a bakonyi falu utcájában egy zavartan viselkedő nő kiáltott segítségért. A fiatal nő a rendőröknek elmondta, hogy az éjszakát az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ELFOGTÁK A RENDŐRÖK AZ AUTÓFELTÖRŐT

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 44 éves helyi férfit. A rendőrségre 2022. december 20-án reggel érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka Veszprémben egy parkoló személygépkocsi ablakát ismeretlen tettes egy térkővel betörte. A rendőrök széleskörű adatgyűjtésének eredményeként azonosították a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!