2022. november hónap bejegyzései

LEGUTÓBB PISZKAVASSAL TÁMADT ÉLETTÁRSÁRA, ŐRIZETBE VETTÉK

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 43 éves férfit. Egy bakonyi településen élő nő tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon 2022. november 29-én délután arról, hogy a vele egy háztartásban élő élettársa 2020 tavasza óta rendszeresen szidalmazza, sértegeti, valamint 2022 november … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Őrizetben a rabló

Erőszakkal elvette a pénzét, telefonját pedig összetörte – a rendőrök őrizetbe vették a férfit és élettársát is. Egy 26 éves várpalotai férfi 2022. november 26-án 16 óra körül Veszprémben szóváltásba keveredett egyik ismerősével. A vita hevében megfenyegette a sértettet, ha … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A nők elleni erőszak megszüntetése mindannyiunk közös ügye

A nőket ért erőszakos támadások egyik színtere a családon belül elszenvedett erőszak, amely sok esetben rejtve marad a hatóságok előtt. A Veszprémi Rendőrkapitányság kiemelten kezeli a hozzátartozók közötti erőszak megelőzését, és külön figyelmet fordít a felvilágosításra és a tájékoztatásra a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendészeti pályaorientáció a Veszprémi SzC Táncsics Mihály Technikumban

A rendőri pálya választása esetén a továbbtanulási lehetőségekről is szó esett a Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikumban. Az iskola pályaoriántációs napján – többek között – a rendőri szakirány továbbtanulási lehetőségeivel is megismerkedhettek a diákok 2022. november 22-én. A Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ELŐSZÖR PÉNZT KÉRT, AZTÁN ÜTÖTT ÉS RABOLT

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügyben folytatott vizsgálatot. Mint azt korábban hírül adtuk, a Veszprémi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 26 éves nagyesztergári lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. szeptember 10-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!