2022. október hónap bejegyzései

A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési melléklete

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!

MEGRONGÁLTA A KÖZMŰSZOLGÁLTATÓ MUNKATÁRSÁNAK AUTÓJÁT

Az indulatos férfi franciakulccsal törte be a jármű szélvédőjét. Az egyik közműszolgáltató munkatársa tett bejelentést a rendőrségre, hogy a társaság autóját egy helyszíni szemrevételezés alkalmával megrongálták. A szakember egy veszprémi családi ház udvarán akarta ellátni munkaköréből adódó feladatait 2022. október … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Látni és látszani a ködben, sötétben

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 26-án, a Nemesvámosra vezető kerékpárút 77-es számú főúton átvezető szakaszán állították meg a kerékpárosokat és a gyalogosokat. Az egyenruhások felhívták a közlekedők figyelmét a látni és látszani elv fontosságára. Ősszel a ködös, csapadékos idő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

MINDENSZENTEK ÉS HALOTTAK NAPJA

A rendőrség idén is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy szeretteinkre biztonságban emlékezhessünk. A közelgő mindenszentek és halottak napja alkalmából egyre többen látogatják meg a temetőket, hogy ott virággal, koszorúval, mécses gyújtásával emlékezzenek elhunyt szeretteikre. A rendőrség idén is megkülönböztetett figyelmet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Jelentkezz már ma!

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!