2022. szeptember hónap bejegyzései

FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A VESZPRÉMI JÁRÁS TERÜLETÉN

A Veszprémi Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2022. október 3-a és 10-e között. A Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §.-a, valamint a rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. (XI. 22.) BM rendelet 26.§-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

FÚRÓSZÁRAKAT ÉS ELEKTROMOS VEZETÉKET LOPOTT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 42 éves Zirc-környéki lakost. Bolti lopás miatt érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. szeptember 20-án egy veszprémi üzletből. Az eljárás adatai szerint 2022. szeptember 16-án este a boltban ismeretlen elkövető magához vett két darab … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NE ÍGY!

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó személy részére. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

AUTÓMENTES NAP VESZPRÉMBEN IS

A rendőrök a program során hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a helyi városi stadion parkolójában közlekedésbiztonsági interaktív előadással és kerékpáros ügyességi pályával várták a gyerekeket 2022. szeptember 22-én délelőtt. Az egyenruhások az Autómentes Nap … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

FOTÓPÁLYÁZAT AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA JEGYÉBEN

Október 4. az állatok világnapja. A rendőrség állatvédelmi programja keretében már az elmúlt évben is megemlékezett e jeles napról és ez a hagyomány 2022-ben is folytatódik. Ennek keretében a Veszprémi Rendőrkapitányság fotópályázatot hirdet az illetékességi területén működő általános iskolák felső … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!