2022. augusztus hónap bejegyzései

VESZPRÉMBE ÉRT A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG ZENEKARÁNAK VERBUVÁLÓ ROADSHOW-JA

A rendezvényen a toborzó csoport tagjai a határvadász képzést népszerűsítették a felnőttek körében, míg a gyerekek baleset-megelőzési foglalkozásokon vehettek részt. Az Agóra Kulturális Központ Prevenciós Családi Napja 2022. augusztus 29-én 16 órakor a közel száz éve alakult Készenléti Rendőrség Zenekarának … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TOBORZÁS A VESZPRÉMI SPORTRENDEZVÉNYEKEN

​​​​​​​Az érdeklődők tájékoztatást kaptak a határvadász hivatással kapcsolatban. A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai 2022. augusztus 26-án és 27-én a Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok előtti téren várták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket. A szakemberek a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adtak a Készenléti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: LOPÁS HÉTVÉGI HÁZBÓL, DROGÉRIÁBÓL

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 17 éves veszprémi fiatalember ellen folytatott vizsgálatot. Egy víkendház tulajdonosa tett bejelentést arról, hogy 2022. március 27-én éjjel valaki bement a Veszprém külterületén álló telkére. A behatoló kifeszítette a kerítéskaput, leszerelte az udvaron parkoló autója … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrkézen az ittas sofőr

Bűntetőeljárás indult a Pest megyei illetőségű férfi ellen. A járőrök 2022. augusztus 21-én délután Veszprémben igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves Pest megyében élő férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért ellene a rendőrök ittas járművezetés gyanúja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TÖBB MINT 1400 AUTÓVEZETŐ FÚJTA MEG A SZONDÁT VESZPRÉM MEGYÉBEN

Egy hazai sörgyártó cég közreműködésével tartott a rendőrség közlekedésrendészeti akciót a forgalmasabb útszakaszokon. A nyári idegenforgalmi szezonban is fokozott figyelmet fordít a rendőrség az ittas járművezetők kiszűrésére. Ezért a rendőrök az egyik hazai sörgyártó cég együttműködésével 2022. augusztus 19-én a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!