2022. július hónap bejegyzései

LEZÁRULT A SÚLYOS TESTI SÉRTÉS MIATT INDULT NYOMOZÁS

Két fiatalember verekedett össze Veszprémben. Egy egészségügyi ellátótól érkezett bejelentés súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt, ezért a Veszprémi Rendőrkapitányság 2022. május 2-án nyomozást rendelt el az ügy körülményeinek tisztázása érdekében. Az eljárás adatai szerint 2022. május 1-jén este Veszprémben, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BIKESAFE ÉS POLICE COFFEE A KERÉKPÁROS BAJNOKSÁGON

A kerékpárlopások megelőzésére, illetve a nyaralás idejére őrizetlenül hagyott lakások védelmére vonatkozóan is hasznos információkat kaptak az eplényi verseny látogatói. A Police Coffee program keretében 2022. július 24-én Eplényben, a Rad Company Downhill Országos Bajnokságon tartottak bűnmegelőzési tanácsadást a Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Online csalások megelőzése

 

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

MEGKEZDŐDÖTT A SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZOK TOBORZÁSA

A jelentkezési feltételekről, a felvételi eljárásról, és a várható szolgálati feladatellátásról is beszámoltak a sajtótájékoztatón a rendőrségi vezetők. Dr. Tarcsa Csaba rendőr vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka, valamint dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes ismertette … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

ÁTTÉRT A MÁSIK SÁVBA AUTÓJÁVAL ÉS BALESETET OKOZOTT A NŐ, A RENDŐRÖK ELJÁRÁST INDÍTOTTAK ELLENE

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 41 éves bakonycsernyei lakos 2022. május 25-én reggel Várpalota külterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során áttért a másik forgalmi sávba és összeütközött a szemből érkező autóval, amely az ütközés következtében egy másik járműnek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!