2022. június hónap bejegyzései

BikeSafe és baleset-megelőzés Tésen

A kerékpáros szabadidős programok mellett kerékpár-regisztráció és baleset-megelőzési előadás is a része volt az I. Tési Tekerős Napnak. Az egész napos rendezvényt a Tési Tömegsport Klub és a Veszprémi Balesetmegelőzési Bizottság közös szervezésében tartották meg a bakonyi falu sportpályáján és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ALKOHOLMENTES SÖRT KAPTAK A SZABÁLYOSAN KÖZLEKEDŐ SOFŐRÖK

Egy hazai sörgyártó cég közreműködésével tartott közlekedésrendészeti akciót négy helyszínen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A nyári idegenforgalmi szezonban is fokozott figyelmet fordít a rendőrség az ittas vezetők kiszűrésére, ezért a rendőrök egy közel 170 éves ikonikus sörgyár közreműködésével 2022. június … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Amfetamint és marihuánát fogyasztott a sofőr

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 35 éves zirci férfit. A Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottjai 2022. június 20-án délután a városban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 35 éves helyi lakost. Ennek során megállapították, hogy a járműre próbarendszám van felszerelve annak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NYÁRI SZAKMAI GYAKORLAT A VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

A Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum 11. évfolyamos rendészeti fakultációs diákjai nyári szakmai gyakorlatukat töltötték 2022. június 20-án a helyi rendőrkapitányságon. A résztvevőket Szűcs Erika rendőr alezredes, hivatalvezető köszöntötte, majd Pintér József rendőr főtörzszászlós, balesethelyszínelő az általa készített kisfilmek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A MOTOROS BALESETEK MEGELŐZÉSE VOLT A CÉL

Hetven szabálytalan gépjárművezetőt szűrtek ki a 82-es főúton megtartott akcióban. A Veszprém megyei rendőrök 2022. június 11-én közúti ellenőrzést hajtottak végre a 82-es számú főút Bakonyszentkirálytól Eplényig terjedő szakaszán, amely a nyári szezonban a motorosok egyik kedvenc útvonala és sajnos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!