2022. április hónap bejegyzései

ÖNKORMÁNYZATI BESZÁMOLÓ VESZPRÉMBEN

Veszprém város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a Veszprémi Rendőrkapitányság beszámolóját. Pálmann László rendőr ezredes, kapitányságvezető-helyettes Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselő-testülete előtt számolt be a kapitányság 2021. évi tevékenységéről. Az ülésen ismertette a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, a jellemző tendenciákat, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Állatvédelem gyermekszemmel

A Föld napja alkalmából meghirdetett rendőrségi rajzpályázatra a helyi iskolások szép számmal neveztek. A Veszprémi Rendőrkapitányság és a helyi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény közös rajzpályázatot hirdetett az iskola tanulóinak a Föld napja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az online csalások ismertetése sem maradt ki a programból

A Veszprémi Rendőr Nyugdíjas Klubban járt a megelőzési előadó. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében tartotta aktuális összejövetelét 2022. április 21-én a Veszprémi Rendőr Nyugdíjas Klub. A klubdélután arra is lehetőséget adott, hogy a résztvevők meghallgassák a kapitányság megelőzési előadójának tájékoztatását, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonsági nap a tótvázsonyi óvodában

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 22-én délelőtt tartottak játékos foglalkozást az intézményben. A Tótvázsonyi Hajnal Óvodában megtartott interaktív rendezvényen a gyerekek játékos formában ismerhették meg a közlekedési szabályokat, valamint óvodai jelükkel és ujjlenyomatukkal ellátott „igazolványt” vehettek át. A program … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

ELFOGTÁK A RENDŐRÖK A MARIHUÁNA FOGYASZTÓKAT

Lezárultak a kábítószer birtoklása vétsége miatt indított eljárások. A veszprémi nyomozók látókörébe kerültek 2021 nyarán olyan elsősorban a húszas, illetőleg harmincas éveikben járó személyek, akik szabadidejükben kábítószert fogyasztanak. A megindított büntetőeljárásban 2021. szeptember 29-én négy veszprémi, egy herendi, egy litéri, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!