2022. március hónap bejegyzései

KOMPLEX RENDŐRSÉGI PROGRAM VESZPRÉMBEN

Bűn- és baleset-megelőzési nap a helyi általános iskolában. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a Veszprémi Rendőrkapitányság előadóival közösen prevenciós napot szerveztek a Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában. Az oktatási intézmény udvarán 2022. március 29-én délelőtt több … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

VOLT MUNKAHELYÉRŐL LOPOTT SZERSZÁMGÉPEKET, DE LEBUKOTT

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 34 éves helyi férfit. Egy veszprémi cég vezetője értesítette a rendőrséget 2022. március 25-én délután arról, hogy a telephelyről valaki szerszámgépeket, illetve csavarokat lopott több százezer forint értékben. A nyomozás során a rendőrség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: GARÁZDASÁG MIATT FOLYT A NYOMOZÁS

Egy 58 éves férfi a buszmegállóban ütötte arcon a nőt. Az eljárás adatai szerint 2022. március 21-én 11 óra 25 perckor Veszprémben a belváros egyik buszmegállójában egy férfi odalépett a padon ülő sértetthez, akit előzetes szóváltást követően arcon ütött. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ÖSSZEÜTKÖZÖTT A SZEMBŐL ÉRKEZŐ AUTÓVAL, ÖTEN SÉRÜLTEK MEG A BALESETBEN

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.   Egy 33 éves székesfehérvári lakos 2021. október 3-án délután a 8-as számú főúton, Veszprém határában közlekedett személygépkocsijával. Haladása során azonban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ÉLETMENTŐ RENDŐRÖK

Az életét eldobni készülő férfin segítettek a veszprémi rendőrök. A rendőrségre 2022. március 21-én 10 óra 33 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhídnál egy férfi ácsorog, akinek a Magatartása arra utalt, hogy – végzetes lépésre elszánva … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!