2022. február hónap bejegyzései

Áldozatvédelmi világnap Veszprémben is

A Veszprémi Rendőrkapitányág megelőzési munkatársai az áldozatok világnapja alkalmából egész héten kiemelten foglalkoztak előadásaik során az online bűncselekmények legújabb elkövetési módszereinek ismertetésével. A bűncselekmények áldozatainak chartáját 1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács, ez a nap azóta is számos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ülés – kormány – öv

Rendhagyó szakmai képzésnek adott otthont a rendőrség. Ülés – kormány – öv címmel a balesetek mély-elemzésén alapuló rendhagyó képzést tartott Pintér József rendőr főtörzszászlós 2022. február 23-án délelőtt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében a VSZC Jendrassik – Venesz Technikum 5/13/b … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök Veszprémben

Egyik üzletben a vevő, másikban egy dolgozó lopott. Egy veszprémi üzlet biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget 2022. február 18-án délután arról, hogy az egyik vevő a ruhája alá rejtve akart különböző termékeket ellopni. A 72 éves helyi lakost a rendőrök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Balesetet okozott az eltiltott, ittas és drogos sofőr

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 36 éves férfi ellen folytatott vizsgálatot. Egy baleset helyszínére hívták ki a járőröket 2021. június 27-én 5 óra 30 perckor, mely a 73-as számú főút Csopak és Veszprém közötti szakaszán történt. Egy kisteherautó sodródott le … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Külföldről rendelt kábítószert, rács mögé került

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást. Az eljárás adatai szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága tett feljelentést a rendőrségen, miszerint 2021. augusztus 26-án, egy általuk végzett rutinellenőrzés során gyanús eredetű tablettákat tartalmazó csomagot találtak. A zár alá vett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!