2022. január hónap bejegyzései

Visszakapták a sértettek az ellopott szerszámgépeket

Egy lopássorozat három sértettje kapta vissza értékeit az elmúlt napokban a Zirci Rendőrőrsön. Egy állampolgár 2021. szeptember 22-én tett feljelentést a Zirci Rendőrőrsön arról, hogy az egyik bakonyi kistelepülésen található, felújítás alatt lévő házából szerszámok, szerszámgépek és építőanyagok tűntek el … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Jogosítványa sem volt az ittas sofőrnek

A veszprémi rendőrök előállították és büntetőeljárást kezdeményeztek az 57 éves férfival szemben. A járőrök 2022. január 23-án délután Veszprémben igazoltattak egy 57 éves balatonfüredi autóst. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bolti tolvajokat fogtak el a veszprémi rendőrök

Fizetés nélkül akartak távozni az üzletből a nők. Egy veszprémi bolt biztonsági szolgálata tett bejelentést a rendőrségre 2022. január 22-én 19 óra 30 perckor arról, hogy két nő az üzletből ruhaneműket és cipőket próbált meg eltulajdonítani. A kiérkező járőrök igazoltatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Pénztárgépből lopott, tetten érték

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 27 éves szlovák állampolgárt. A sértett képviselője tett bejelentést a rendőrségre 2022. január 17-én este arról, hogy egy veszprémi borozóban az egyik vendég a kasszához lépett, és az abban lévő közel százezer forint készpénzt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NYÍLT NAP A VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

Pályaválasztás előtt álló fiatalok ismerkedhettek meg a rendőri hivatással. A Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum diákjai látogattak el a helyi rendőrkapitányságra, a 2022. január 12-én megrendezett nyílt napra. A látogatókat Szűcs Erika rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság hivatalvezetője köszöntötte. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!