2021. december hónap bejegyzései

Megbuktak a hamis nyelvvizsga-bizonyítvánnyal

A rendőrség öt embert hallgatott ki gyanúsítottként közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Veszprémben. Egy felsőoktatási intézmény tett feljelentést a rendőrségre, hogy irodájukban oklevél kiadása céljából hamis nyelvvizsga-bizonyítványt nyújtottak be 2019 nyarán. Az eljárás adatai szerint a valótlan iratot az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ünnepi adomány a Veszprémi Rendőrkapitányságtól

A rendőrség dolgozói rászoruló családok számára juttatják el az adományokat az adventi időszakban. A Veszprémi Rendőrkapitányságon évek óta hagyomány, hogy karácsony előtt a dolgozók adományaikkal járulnak hozzá a nehéz sorsú családok ünnepi készülődéséhez. Idén meleg ruhákat, gyermekjátékokat, szaloncukrokat és tartós … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Súlyosan sérült az elütött gyalogos

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az 51 éves zirci sofőr ellen folytatott vizsgálatot. Egy gyalogos elütése miatt hívták a rendőrséget 2020. augusztus 22-én 20 óra 36 perckor Zircre. A Kossuth utcán közlekedő tehergépkocsi sofőrje elütötte a haladási irányát tekintve balról az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Baleset szemtanúit keressük

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/1417/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. Az eljárás eddigi adatai szerint 2021. december 12-én 11 óra 10 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Biztonságos ünnepi készülődés

A veszprémi rendőrök a polgárőrökkel és a közterület-felügyelőkkel együttműködve óvják a megyeszékhely belvárosának rendjét, a vásárlók vagyonbiztonságát az év utolsó heteiben. Javában tart már az ajándékok és az ünnepi menü alapanyagai beszerzésének időszaka, így a megyeszékhely karácsonyi vásárjának hangulata is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!