2021. november hónap bejegyzései

Volt élettársát zaklatta, büntetőeljárás indult ellene

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy veszprémi nő tett bejelentést a rendőrségre 2021. október 28-án délután arról, hogy volt párja a kerítést átmászva bement a házának az udvarára és a bejárati ajtón dörömbölt, kiabált. Mivel nem kapott választ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Nyílt nap-Körmend

Elérhetőségek:  http://www.krvt.hu https://facebook.com/rendeszetikormend/  

Kategória: Aktuális, Rendezvények | Hozzászólás most!

Babaápolási csomaggal lepték meg a rendőrkapitányság dolgozóit

Egymillió forint támogatást nyert el a Veszprémi Rendőrkapitányság az Emberi Erőforrás Minisztériuma által kiírt Családbarát munkahely pályázaton. A rendőrkapitányság olyan családbarát programok megvalósítását vállalta, melyek elősegítik a munka és a magánélet összeegyeztetését, a családi, illetve a munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BŰNÜGYI ŐRIZETBEN AZ IDŐS FÉRFIT MEGKÁROSÍTÓ CSALÓK

A romániai állampolgárságú gyanúsítottak a férfi jóhiszeműségét használták ki. A sértett rokona tett arról bejelentést 2021. november 20-án este, hogy idős hozzátartozóját egy nappal korábban ismeretlen személyek leszólították az utcán, és anyagi segítséget kértek több mint egy millió forint összegben. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Lezárt akta: kábítószer-fogyasztói kör rendőrkézen

Azonos fogyasztói körhöz tartozó hat helyi fiatal férfi ellen indult büntetőeljárás 2021. január 7-én a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai szerint valamennyien ugyanattól a 25 éves veszprémi férfitól és társaitól vették a kábítószert, amfetaminport és marihuánát. A két 24 éves, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!