(2021. október 25. hétfő) nap bejegyzései

Kerékpárt lopott, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 34 éves nemesvámosi lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. október 16-án hajnalban egy nemesvámosi családi ház udvaráról lopta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bolti tolvajokat vettek szabálysértési őrizetbe a rendőrök

Ugyanabból a boltból egy nap alatt kétszer is lopni próbáltak. Egy veszprémi bolt biztonsági szolgálata tett bejelentést 2021. október 20-án 8 óra 35 perckor, hogy egy férfi a ruházatába rejtett egy fülhallgatót és a kasszasoron úgy próbált áthaladni, hogy nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrségi családi nap az élményparkban

A Sobri Jóska Élményparkban tartotta meg családi egészség- és sportnapját a Veszprémi Rendőrkapitányság 2021. október 15-én, pénteken. A program a rendőrkapitányság „Család, egészség, munkahely” című nyertes pályázatának egyik eleme, amelynek megvalósítására az Emberi Erőforrások Minisztériumától nyert el egymillió forintot a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!