2021. október hónap bejegyzései

Tanácskozás a megyeszékhelyen

Ülést tartott a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum. A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2021. október 26-án a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében tartotta ülését, ahol a megjelent polgármesterek és a szervezetek képviselői a rendőrség szakmai tájékoztatóját hallgathatták meg. A fórumon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Nem készültek gyermekeket rabolni!

A veszprémi nyomozók azonosították a hírekben szereplő járművet, annak vezetőjét, utasait és tisztázták az ügyet. Egy veszprémi internetes honlapon Mit akartak a símaszkos, kapucnis férfiak a veszprémi gyerekektől? címmel megjelent cikkében foglaltakra figyelemmel a Veszprémi Rendőrkapitányság zaklatás vétségének gyanúja miatt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Biztonságban az utakon és a sírkertekben

A veszprémi rendőrök a lakosság együttműködését kérik. A mindenszentek és halottak napja alkalmából elhunyt szeretteinkre emlékezünk és emiatt gyakorlatilag az egész ország útra kel. Vannak, akik a közeli temetőbe gyalogolnak ki, legtöbben viszont autóba ülnek és az ország távolabbi részeibe is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Meglopta az egyik vendéget, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 33 éves hajmáskéri lakost. Egy veszprémi szórakozóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. október 23-án hajnalban, hogy ismeretlen tettes az egyik vendég fogasra akasztott kabátja zsebéből ellopott egy irattartót és egy cigarettatárcát személyi iratokkal, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kerékpárt lopott, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 34 éves nemesvámosi lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. október 16-án hajnalban egy nemesvámosi családi ház udvaráról lopta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!