2021. szeptember hónap bejegyzései

Önkormányzati beszámoló Veszprémben

A város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitányság éves beszámolóját. Rausz István rendőr ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlése előtt számolt be a rendőrkapitányság 2020. évi tevékenységéről. A rendőrkapitányság vezetője a 2021. szeptember 30-án délelőtt kezdődő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Biztonság Hete Veszprémben

A Biztonság Hete alkalmából 2021. szeptember 24-én a Veszprémi Rendőrkapitányág munkatársa a Padányi Katolikus Iskola harmadik osztályosait kereste fel közlekedésbiztonsági órával. Az előadáson a diákokkal közösen megbeszélték az éleslátás és széles látás fontosságát, amit a pulóvercsuklya felvételével prezentáltak. Átismételték a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Az állatvédelem jegyében!

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Mankóval ütött az autóra és a vipera is előkerült

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a 39 éves nagyvázsonyi lakossal szemben. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. augusztus 21-én éjszaka arról, hogy az egyik nagyvázsonyi szórakozóhelyen egy helyi lakos belekötött az ott tartózkodó párba. A férfi és a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett

Egy 54 éves férfit vettek őrizetbe a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 2021. szeptember 18-án 23 óra körüli időben Veszprémben, a Fenyves utcában vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsit és annak 54 éves vezetőjét. Az intézkedéskor felmerült a gyanú arra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!