2021. május hónap bejegyzései

Figyelemfelhívás Bándon az online csalások megelőzése érdekében

Az online csalások megelőzése érdekében 2021. április 28-án délelőtt Bánd forgalmasabb helyein bűnmegelőzési tájékoztatókat helyezett el Ficzkó Bernadett c. r. trzls. és Frankó Marianna r. fhdgy.. A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai Steigervald Zsoltnak, Bánd polgármesterének is átadtak prevenciós tájékoztatókat, amelyek így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Online csalás megelőzés

 

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírlevél | Hozzászólás most!

Lezárt akta: rendszeresen lopott a cég dolgozója

Egy veszprémi vállalkozás képviselője tett feljelentést a rendőrségen 2020. december 12-én arról, hogy az általuk üzemeltetett cég telephelyéről ismeretlen tettes ellopott két mobiltelefont, továbbá korábban a napi forgalomból több alkalommal tűnt el készpénz. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Országszerte szedte áldozatait az internetes csaló, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy veszprémi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2020. június 5-én arról, hogy egy internetes adásvételi oldalon egy rendkívül kedvező áron meghirdetett gyermekjátékért elutalt a hirdetőnek több tízezer forint előleget, azonban a terméket nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

MEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL-ÁPRILIS

 

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!