(2021. február 22. hétfő) nap bejegyzései

Baleset-megelőzés a tragédiák okainak elemzésével

Salgótarjánban járt a veszprémi baleseti helyszínelő. A Balesetek mély-elemzésén alapuló vezetéstechnikai és baleset-megelőzési rendhagyó képzés, rendvédelmi, állami és önkormányzati vezetőknek címmel tartott előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársa, Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós 2021. február 12-én Salgótarjánban, a Megyeháza nagytermében. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Összeverekedett a két férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellenük

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást egy 61 éves Vas megyei, valamint egy 63 éves bakonybéli lakossal szemben. Az eljárás adatai szerint 2020. október 3-án, délelőtt Bakonybélben a 61 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Két személyi sérüléses baleset történt az elmúlt héten

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti összefoglalója. A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2021. február 15-én 0 órától 2021. február 21-én 24 óráig összesen 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mindkettő könnyű sérüléssel végződött. A közúti közlekedési balesetekben összesen 3 személy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az áldozatok világnapja

Február 22. az áldozatok világnapja számos országban – 1993 óta Magyarországon is –, ugyanis ezen a napon tette közzé 1990-ben az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját. A rendőrség bűnmegelőzési munkatársai éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!