2021. január hónap bejegyzései

2021. Januári hírlevél

 

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!

Gázolajként adták el a vizet

Csalás miatt indult eljárás három biharkeresztesi és egy sarkadi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy veszprémi lakos tett feljelentést a rendőrségre 2020. május 26-án arról, hogy néhány nappal korábban megismerkedett egy férfival, aki gázolajat kínált a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Húsklopfolóval rombolt a lakásban a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 24 éves tapolcai lakost. Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 24 éves tapolcai lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. január 25-én, délután veszprémi albérletében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lakókocsiból lopott, a körzeti megbízott elfogta

Otthonából állították elő a hajmáskéri férfit a veszprémi rendőrök. Egy gazdasági társaság képviselője tett feljelentést a rendőrségen 2021. január 21-én, délelőtt arról, hogy cégük hajmáskéri telephelyére ismeretlen tettes betört, és az ingatlan területén lévő és irodaként működtetett zárt lakókocsi ablakát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

TOBORZÁS

A toborzó film az alábbi linken érhető el!  ltirendor.mp4

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!