2020. december hónap bejegyzései

Online is biztonságban

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az internetes vásárlás veszélyeire hívja fel a lakosság figyelmét. Az év végi ünnepekkel kapcsolatosan mindig felmerül a kérdés, hogy mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. A következő kérdés, hol vehetjük meg az ajándékokat. Ezek beszerzésénél napjainkban kézenfekvő a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar tájékoztató

A tájékoztató az alábbi linkeken tekinthetők meg! Tajekoztato NKE RTK nyílt nap programja egészben elérhető: https://www.facebook.com/watch/live/?v=407331683637029&ref=watch_permalink NKE RTK képzéseiről szóló tájékoztatók és a részletes felvételi információk külön-külön elérhetőek: https://rtk.uni-nke.hu/oktatas/felveteli/rtk-felveteli-2021  

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

FOKOZOTT RENDŐRI JELENLÉT AZ ÜNNEP BIZTONSÁGÁÉRT

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat adtak a járókelőknek. A rendőrök 2020. december 8-án Veszprém belvárosában a társhatóságokkal együttműködve  közös akció keretében tájékoztatták a járókelőket az adventi időszakban leggyakrabban előforduló alkalmi lopások, zsebtolvajlások megelőzési lehetőségeiről. A parkoló gépkocsik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Készen áll autója a téli útviszonyokra?

A téli közlekedés is veszélyekkel jár: a rossz látási körülmények, a csúszós, nedves utak miatt változtatni kell a nyáron rutinná vált vezetési technikán. Fogadja meg a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának ajánlásait a biztonságos téli közlekedéshez. A téli hideg beálltával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Pénzváltás ürügyén lopott a férfi, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták az 53 éves pápai lakost. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 53 éves pápai lakos ellen. A férfi 2020. december 8-án, délelőtt Veszprém egyik parkolójában leszólított egy idős … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!