(2020. november 10. kedd) nap bejegyzései

A szélvédő megtisztítása és a vasúti átjáró megközelítése

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten történt anyagi káros közlekedési balesetek egyike a kádártai vasúti átjáróban történt, ahol 2020. november 7-én reggel egy gépkocsivezető a leengedett félsorompó rudaknak ütközve letörte azokat. A sofőr helyszíni nyilatkozata szerint a fényjelző … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lezárt akta: a rendőrök elfogták a férfit, aki egy barkácsáruházból lopott

Közel ötvenezer forintos kárt okozott egy boltnak az a férfi, aki a gyanú szerint egy veszprémi üzletben kicserélte két kisgép dobozát. A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 53 éves balatonkenesei lakossal szemben. Az eljárás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Szent György szobor Veszprémben

A Rendőrség fennállásának századik évfordulója alkalmából Szent György szobrot lepleztek le a Veszprémi Rendőrkapitányság aulájában. A rendőrség védőszentjének tölgy- és kőrisfából készült szobrát Bálint József faszobrász és Nesó Sándor nyugalmazott rendőr főtörzszászlós, népi iparművész készítette el 30 nap alatt. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Light Friday Veszprémben

A rendőrök láthatósági eszközökkel és hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket. A Látni és látszani kampány keretében meghirdetett Light Friday akcióhoz a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott. A rendezvényt 2020. november 6-án, délelőtt tartották meg a Veszprémi Rendőrkapitányság aulájában, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!