2020. november hónap bejegyzései

Hatan sérültek meg a balesetben

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 40 éves hajmáskéri férfi 2019. augusztus 29-én, 13 óra 40 perckor közlekedett autójával a 73-as számú főúton, Veszprém irányából Szabadságpuszta felé, amikor egy kereszteződésben nekicsapódott az előtte forgalmi okból álló, majd az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

TÁJÉKOZTATÓ

2021 2 eves uj  

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

Engedély nélkül, ittasan vitte el az autót a vezetéstől eltiltott férfi, a rendőrök elfogták

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 38 éves tiszanánai sofőrt. A járőrök Bakonyszentkirályon, a Kossuth utcában állítottak meg egy személygépkocsit és ellenőrizték annak vezetőjét 2020. november 23-án, 17 óra 56 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 38 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Zsebtolvajlás útján szerzett pénzt a férfi, a rendőrök azonosították és elfogták

Lopás miatt indult nyomozás, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Az eljárás adatai szerint bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 16-án, délután arról, hogy egy veszprémi boltban egy vásárlót megloptak. Az ismeretlen tettes egy idős nő kabátzsebéből észrevétlenül kiemelte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vásárlások otthonról: ne váljon csalók áldozatává!

Advent közeledtével többszörösére nő az online üzletek forgalma és az internetes használtcikk kereskedelmi oldalak is nagyobb forgalmat bonyolítanak le. Idén sokan az online vásárlás mellett döntenek, és sajnos ezt a bűnözők is kihasználják. Jellemző elkövetési mód, amikor az online adásvételi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!