2020. augusztus hónap bejegyzései

Lezárt ügy: Hazavitte a mezőről a szénabálákat a férfi, büntetőeljárás lett a vége

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. július 17-én délután, hogy egy bakonyi község külterületéről szénabálát loptak el. Egy szemtanú az ismeretlen tettes által használt furgon forgalmi rendszámát fel tudta jegyezni. A Zirci Rendőrőrs beosztottjai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Megrongálta a porcelán emlékművet a férfi, a járőrök elfogták

A veszprémi rendőrök rövid időn belül azonosították, és gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetőjét. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. augusztus 12-én 3 óra 45 perckor arról, hogy Veszprém központjában, az egyik körforgalomban elhelyezett porcelán emlékművet ismeretlen személy kővel megrongálta, cselekményével közel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Őrizetben a szállodai besurranó

Öt órán belül elfogták a tolvajt a veszprémi rendőrök. Bejelentés érkezett a rendőrségre egy veszprémi hotelből 2020. augusztus 11-én kora délután arról, hogy aznap reggel ismeretlen tettes a recepciós átmeneti távollétét kihasználva a pultban tárolt táskájában lévő pénztárcából ellopott közel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Házhoz mentünk Bakonynánán

Folytatódott a Keleti-Bakonyban a rendőrségi bűnmegelőzési program. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 6-án Bakonynánán, a művelődési  házban fogadták a program iránt érdeklődő helyi lakosokat. A rendőrségi információs pontnál a biciklitulajdonosok ingyenesen regisztráltathatták kerékpárjaikat a BikeSafe országos programban, annak érdekében, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Elütötte a kerékpárost és elhajtott a sofőr, a rendőrök elfogták

Segítségnyújtás elmulasztása miatt folyt büntetőeljárás egy 42 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 42 éves férfi 2020. április 1-jén délután Hajmáskéren közlekedett autójával, amikor egy kereszteződésben balra kívánt kanyarodni, azonban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!