(2020. július 11. szombat) nap bejegyzései

Hét éve lejárt jogosítvánnyal vezetett ittasan a férfi, rendőrkézre került

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottjai Dudar belterületén ellenőriztek egy gépjárművet és igazoltatták annak vezetőjét 2020. június 27-én éjszaka. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök megállapították … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lezárt nyomozás: Zebrán ütötte el a fiatalkorút a nő

Közúti baleset gondatlan okozása miatt folyt büntetőeljárás a 42 éves várpalotai sofőr ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 42 éves helyi lakos 2019. május 13-án reggel Várpalotán, a belvárosban közlekedett személygépkocsival. Haladása során egy forgalmas útkereszteződésben balra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Halmozta a szabályszegéseket a nő, a rendőrök tetten érték

A veszprémi járőrök Márkó határában intézkedtek a sofőrrel szemben. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei a 8-as számú főúton, Márkó külterületén vontak ellenőrzés alá egy Veszprém felől Városlőd irányába közlekedő Fiat Ducato tehergépkocsit 2020. július 6-án este, és igazoltatták annak vezetőjét. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!