(2020. július 2. csütörtök) nap bejegyzései

Elsodorta a zebrán a gyalogost

Közúti baleset gondatlan okozása miatt folyt büntetőeljárás egy 70 éves nő ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 70 éves herendi lakos 2019. október 14-én a kora délutáni órákban Veszprémben, az Egyetemvárosban közlekedett személygépkocsival. Haladása során egy útkereszteződés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Önkormányzati beszámoló Veszprémben

A város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a beszámolót. Rausz István rendőr ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlése előtt számolt be a rendőrkapitányság 2019. évi tevékenységéről. A rendőrkapitányság vezetője a 2020. június 26-án 10 órakor kezdődő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lezárt akta: garázdaság a buszpályaudvaron

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 76 éves zirci lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a férfi 2020. május 29-én az éjszakai órákban a veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!