2020. július hónap bejegyzései

Légpuskával lövöldözött

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták az autóbuszt megrongáló 42 éves férfit. A megyeszékhelyi rendőrkapitányság körzeti megbízottja és járőre 2020. július 27-én délután éppen a veszprémi vasútállomásnál tartózkodott, amikor az egyik helyi járatú autóbusz vezetője kérte intézkedésüket. A sofőr elmondta, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Biciklit és láncfűrészt lopott a férfi, el akarta adni, a rendőrök elfogták

Lopás miatt folyt büntetőeljárás egy 57 éves adorjánházai lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás egy 57 éves adorjánházai lakos ellen. A férfi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ne előzd meg a sorsodat!

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elrettentő grafikával hívja fel a közlekedők figyelmét a szabályok betartására. Az elmúlt hónapok, évek statisztikai elemzéséből megállapítható, hogy a közlekedési balesetek legtöbbször a gyorshajtás, továbbá az előzési szabályok megszegése miatt történnek. Sokszor ez időhiányból fakad, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Ittasan, jogosítvány nélkül ült a volán mögé, majd a szemből érkező busznak ütközött

Járművezetés ittas állapotban vétség miatt folyt büntetőeljárás egy 28 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy szentgáli férfi 2020. április 23-án késő este Veszprémben, a Házgyári úton közlekedett autóval a Jutasi út és Aulich Lajos utca … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta a terjesztőt

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 39 éves hajmáskéri férfi ellen, négy vásárlójával szemben pedig kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. Az eljárás adatai alapján egy 39 éves hajmáskéri lakos veszprémi albérleti lakásán 2020. július 14-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!