(2020. június 16. kedd) nap bejegyzései

Ütközött járművével a férfi, majd elhajtott, végül a rendőrök elfogták

Cserbenhagyás miatt folyt büntetőeljárás egy fiatal sofőr ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A diósjenői férfi 2020. március 25-én délelőtt a 82-es számú főúton, Zirc felől közlekedett kisteherautóval Eplény irányába. Haladása során Olaszfalu külterületén áttért az úttest menetirány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Láncfűrészt lopott a férfi, majd árulta is, a rendőrök elfogták

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az 57 éves elkövetőt. A nyomozás adatai szerint a veszprémi tartózkodási helyű férfi 2020. június 9-én délután egy felújítás miatt átmenetileg lakatlanul álló veszprémi családi ház nyitott ablakán bemászott, majd az ingatlanból elvitt egy tizenötezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Sört és biciklit lopott a férfi, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 57 éves adorjánházai lakost hallgattak ki gyanúsítottként. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 57 éves adorjánházai lakossal szemben. A férfi 2020. június 9-én délelőtt Veszprém belterületén kínált eladásra egy kerékpárt, amikor a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!