(2020. június 8. hétfő) nap bejegyzései

Táskát, tabletet lopott a nő, a rendőrök két órán belül elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 55 éves herendi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. Egy veszprémi üzletből érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. június 4-én délelőtt, hogy ismeretlen tettes ellopott egy pulton hagyott táskát a benne lévő tablettel, illetve élelmiszerekkel együtt. A bűncselekménnyel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Egy virágládát is feldöntött a férfi, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai garázdaság és rongálás miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 22 éves helyi lakost. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 3-án délután arról, hogy egy férfi Veszprémben egy közterületen elhelyezett virágládát feldöntött. A kiérkező járőrök az adatgyűjtés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Elütötte a férfi a gyalogost, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 75 éves veszprémi lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 75 éves helyi férfi 2019. november 23-án kora délután Veszprémben közlekedett autójával. Egy kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni, azonban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Tolatás közben ütötte el a gyalogost a férfi

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 33 éves szentgáli lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 33 éves szentgáli férfi Veszprémben, az Egyetemvárosban közlekedett kistehergépkocsival 2018. december 14-én délben. Egy parkolóból történő tolatás közben a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!