2020. június hónap bejegyzései

Rendőrök a nyári táborban

A veszprémi Báthory István Általános Iskola táborozó diákjai 2020. június 24-én meglátogatták a Veszprémi Rendőrkapitányságot. A gyerekek a délelőtt folyamán megnézhették és be is szállhattak a rendőrautóba, kipróbálhatták a szirénát és a fényhidat, miközben kérdésekkel árasztották el a rendőröket. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Baleset szemtanúit keressük

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/169/22/2020. rk számon rendkívüli halállal kapcsolatos közigazgatási eljárást folytat. Veszprém belterületén, a Komakút tér (SZTK) környékén 2020.04.30-án, ismeretlen időben a tulajdonát képező kék- fekete színű, Magellán Hydra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Busszal ütközött a betegszállító autó, egy ember életét vesztette

Halált okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 46 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 46 éves helyi férfi 2019. október 10-én délután betegszállító autóval közlekedett Veszprémben. Haladása során egy útkereszteződéshez érve a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Más pénzét vitte el a bankautomatából a férfi, a rendőrök elfogták

Az elkövető személyét a veszprémi nyomozók beazonosították, majd a 35 éves úrkúti lakost gyanúsítottként kihallgatták. A sértett egy herendi bankautomatából kísérelt meg pénzt felvenni 2020. május 18-án délután. Az ATM késedelmesen adta ki a lehívott százezer forintot, addigra az ügyfél … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ütközött járművével a férfi, majd elhajtott, végül a rendőrök elfogták

Cserbenhagyás miatt folyt büntetőeljárás egy fiatal sofőr ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A diósjenői férfi 2020. március 25-én délelőtt a 82-es számú főúton, Zirc felől közlekedett kisteherautóval Eplény irányába. Haladása során Olaszfalu külterületén áttért az úttest menetirány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!