(2020. május 21. csütörtök) nap bejegyzései

Felniket és bicikliket lopott rendszeresen a férfi, a rendőrök elfogták

Társasházak tárolóhelyiségeibe tört be a 32 éves sárkeresztúri férfi, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ellene folytatott ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, veszprémi, várpalotai és pétfürdői lakosok feljelentései alapján indultak nyomozások ismeretlen tettes ellen, aki 2019. szeptember és október hónapokban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Húsz percen belül megtalálták a rendőrök az idős bácsit

A veszprémi járőrök sértetlenül szállították haza a 89 éves férfit. Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. május 21-én 9 óra 26 perckor, hogy 89 éves hozzátartozója ismeretlen helyre távozott veszprémi otthonából. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az eltűnt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a robogótolvajok

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 22 éves bakonytamási és egy 18 éves békási férfit. A hajmáskéri sértett tett bejelentést a rendőrségre 2020. május 9-én, hogy az azt megelőző napokban ismeretlen tettesek ellopták a helyi lakótelepen parkoló, hatvanezer forint értékű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Eltiltás hatálya alatt vezetett a jogosítvánnyal sem rendelkező sofőr, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették az 59 éves helyi lakost. A járőrök 2020. május 18-án az esti órákban Veszprém belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy az 59 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!