(2020. május 15. péntek) nap bejegyzései

Figyelem! Ismét unokázós csalók!

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét. Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020. május 9-14. között arról, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Rendőrkézen az állatkínzó férfi

Kirakta kocsijából a kölyökkutyákat a 71 éves eplényi lakos, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ellene folytatott ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. január 11-én 10 óra körül a 8-as számú főút litéri csomópontjában, a körforgalom zsákutcába torkolló kijáratánál egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Zebra terv a gyalogosok védelméért

Az országos baleset-megelőzési kampány keretében segítették a gyalogosforgalmat a rendőrök Veszprém megyében. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága Zebra terv elnevezésű baleset-megelőzési kampányt hirdetett 2020. május 11-e és 14-e között. A kampányhoz Veszprém megye is csatlakozott, ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!