2020. május hónap bejegyzései

LEGYÉL TE IS RENDŐR

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

Áthajtott árkon-bokron, végül fának ütközött az ittas férfi

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a sofőrt. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársait 2020. május 26-án a kora délutáni órákban egy Hajmáskér belterületén történt balesethez riasztották. A helyszíni szemle alapján egy 36 éves helyi lakos egy kereszteződéséhez érve jobbra szándékozott kanyarodni, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Felniket és bicikliket lopott rendszeresen a férfi, a rendőrök elfogták

Társasházak tárolóhelyiségeibe tört be a 32 éves sárkeresztúri férfi, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ellene folytatott ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, veszprémi, várpalotai és pétfürdői lakosok feljelentései alapján indultak nyomozások ismeretlen tettes ellen, aki 2019. szeptember és október hónapokban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Húsz percen belül megtalálták a rendőrök az idős bácsit

A veszprémi járőrök sértetlenül szállították haza a 89 éves férfit. Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. május 21-én 9 óra 26 perckor, hogy 89 éves hozzátartozója ismeretlen helyre távozott veszprémi otthonából. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az eltűnt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a robogótolvajok

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 22 éves bakonytamási és egy 18 éves békási férfit. A hajmáskéri sértett tett bejelentést a rendőrségre 2020. május 9-én, hogy az azt megelőző napokban ismeretlen tettesek ellopták a helyi lakótelepen parkoló, hatvanezer forint értékű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!