2020. április hónap bejegyzései

Letörte a vasúti csapórudat a férfi, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folyt büntetőeljárás egy 72 éves porvai lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A porvai sofőr 2020. április 3-án délelőtt a 82-es számú főútvonalon, Zirc felől tartott személygépkocsijával Eplény irányába. Haladása során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Zebrán, járdán biciklivel? – néhány szó a szabályos kerékpáros közlekedésről

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsai a biztonságos közlekedés érdekében. Az április meghozta a várva várt felmelegedést, így sokaknak jó megoldás lehet, ha a munkába járást, napi bevásárlást kerékpárral oldják meg. A télen is biciklivel közlekedőkhöz most csatlakozhatnak azok, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Visszatérően jelentkeznek a tolatással összefüggő koccanások Veszprémben

Tudatosabb hozzáállással és nagyobb körültekintéssel megelőzhetők a balesetek. Két nagyáruház parkolójában is történt baleset 2020. április 22-én Veszprémben. Mindkét esetben tolató autók ütköztek. E két koccanást megelőzően is már jellemzővé váltak a megyeszékhelyen a tolató sofőrök által okozott anyagi káros … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Elütötte a kerékpárost a sofőr

Közúti baleset gondatlan okozása miatt folyt büntetőeljárás egy 73 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 73 éves székesfehérvári lakos 2019. január 30-án a déli órákban Tótvázsony belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során egy útkereszteződéshez érve balra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A hétvégi házak biztonságáért

Kérjük fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési tanácsait! A hétvégi házak, nyaralók területén többnyire szezonálisan tartózkodunk, ezért ennek megfelelően kell megtervezni, megszervezni azok védelmét. Mivel a tulajdonosok télen jellemzően nem tartózkodnak az ingatlanokban, illetve a betörőknek a szomszédok figyelmével sem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!