2020. március hónap bejegyzései

Időben érkeztek a rendőrök

A veszprémi járőrök észlelték a tüzet, és kimentették a lakásból az idős nőt. Bartha Richárd rendőr zászlós és Stark Mónika rendőr őrmester 2020. március 19-én Veszprémben, a Munkácsy Mihály utcában járőrszolgálatot láttak el. A rendőrök 14 óra 52 perckor észlelték, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A gázóra burkolata alá rejtette a betörésből származó pénzt a férfi

A veszprémi rendőrök elfogták a volt munkahelyén bűncselekményt elkövető 51 éves férfit. Egy veszprémi üzletből érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. március 17-én délelőtt, hogy aznapra virradó éjszaka az épületbe ismeretlen tettes betört, majd az egyik helyiségben elhelyezett trezorból több mint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vett egy régi autót, majd rendszámot is szerzett hozzá a fiú

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folyt nyomozás egy 17 éves fiatal ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. január 10-én délután, hogy Veszprémben, az Egyetemvárosban egy parkoló autót megrongáltak. Mivel a bejelentést nem a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből

Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává. Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Dobozos sörrel a kezében vezetett a sofőr

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 64 éves nemesvámosi férfi ügyében folytatott vizsgálatot. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízotti alosztályának munkatársai 2019. november 16-án éjfél előtt Nemesvámos belterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő gépkocsit, annak vezetőjét és utasát. A 64 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!