(2020. február 9. vasárnap) nap bejegyzései

Nyolcból kétszer

Egy ittas vezetés miatt eltiltott veszprémi férfi nyolc napon belül kétszer vezetett, ráadásul ittasan. A rendőrök ismét őrizetbe vették. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a megyeszékhelyen, a Görgey utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét 2020. január … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Betörés lett az ismerkedésből

Lopás miatt indult eljárás egy 30 éves férfi és 18 éves élettársa ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, ismeretlen tettes 2019. november 2-án Veszprém külvárosában az egyik családi házba a tulajdonos távollétét kihasználva betört, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Hamis adásvételi szerződést adott át az intézkedő rendőrnek

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Az eljárás adatai alapján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei 2020. február 2-án délben Veszprém belterületén ellenőrzés céljából megállították a személygépkocsival közlekedő 49 éves sótonyi férfit. Ennek során megállapították, hogy az intézkedés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!