2020. február hónap bejegyzései

A futár szerepét is eljátszotta a csaló, a rendőrök beazonosították és elfogták

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 28 éves szegedi férfit. Egy veszprémi lakos tett feljelentést a rendőrségre 2020. január 27-én arról, hogy az év elején egy aukciós portálon hirdetett használt mobiltelefon tulajdonosával megegyezett arról, hogy a készüléket százhúszezer forintért megvásárolja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a rendszámokkal trükköző férfi

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folyt nyomozás egy 19 éves nemesvámosi lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A járőrök 2020. február 25-én délután a 7307-es számú úton, Tótvázsony külterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az azt vezető férfit. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Öléssel fenyegetőzött

Zaklatás miatt folyt nyomozás egy 49 éves hajmáskéri férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság zaklatás vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy 49 éves hajmáskéri lakos ellen. A férfi egy internetes oldalon 2019 novemberétől becsületsértő közléseket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Öten sérültek meg a balesetben

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 51 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 51 éves kőszárhegyi férfi gépjárművel közlekedett 2019. augusztus 12-én este a 82-es számú főút eplényi szakaszán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Hitelre vett telefonok eladásából gazdagodtak

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet csalás miatt négy budapesti és egy vésztői lakos ellen, valamint orgazdaság miatt szintén két fővárosi személlyel szemben folytatott. Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy 30 éves férfi a 24 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!