(2020. január 13. hétfő) nap bejegyzései

Hotelba surrant be

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a lopás miatt indult ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. december 19-én éjfél előtt ismeretlen tettes az egyik veszprémi hotel nyitott bejárati ajtaján bement, majd egy emeleti raktárhelyiségből szerszámgépeket és azok tartozékait lopta el. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Forgalomból kivont, biztosítás nélküli autót vezetett ittasan

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a megyeszékhely központjában ellenőriztek egy gépjárművet és igazoltatták annak vezetőjét 2019. december 21-én 23 óra 55 perckor. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ismét meleg van az idős házaspár otthonában

Rászorulóknak segített a járőr, a szolgálatirányító parancsnok és a körzeti megbízott Veszprémben. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőre 2020. január 7-én délután a megyeszékhely belterületén figyelmes lett egy, az út szélén kerékpárjára támaszkodva lassan gyalogló idős férfira, akinek iránytartása bizonytalan volt. Mivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!