2020. január hónap bejegyzései

Nemlétező autóalkatrészekkel kereskedett

Csalás miatt indult eljárás egy 39 éves pécsi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Az eljárás adatai alapján a pécsi férfi 2019 márciusában egy nem létező gépkocsi alkatrészeit hirdette eladásra az egyik közösségi oldalon keresztül. A hirdetésre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lezárt ügy: kihajtott a motoros elé

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 42 éves nő ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Az eljárás adatai alapján 2019. október 21-én 16 óra körül egy 45 éves helyi lakos Veszprém belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Megfúrták az üzemanyagtartályokat

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 20 éves székesfehérvári és egy 19 éves mezőszentgyörgyi férfit. Az eljárás adatai szerint 2020. január 13-án több veszprémi gépkocsi-tulajdonos tett feljelentést a rendőrségre, hogy előző éjszaka közterületen parkoló járműveik üzemanyagtartályait ismeretlen tettesek megfúrták, és az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Pályaorientációs nap a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A rendőrök nyílt napot tartottak végzős középiskolások számára. A Veszprémi Rendőrkapitányság 2019. január 21-én délután nyílt napot tartott a megyeszékhely középiskoláinak végzős tanulói számára. A rendezvény célja a pályaválasztási döntés meghozatalához történő segítségnyújtás, továbbá a rendészeti szakgimnáziumokba történő továbbtanulás ösztönzése … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás adatai szerint egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 18-án az esti órákban arról, hogy Veszprém egyik lakótelepén ismeretlen tettes több falfirkát is fújt festékszóró palackkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!