2020. január hónap bejegyzései

Parkoló autót rongált, ezzel büntetette a sértettet

A veszprémi nyomozók elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 68 éves helyi férfit. A sértett tett bejelentést a rendőrségre 2019. november 14-én este arról, hogy egy veszprémi lakótelepen leparkolt autójának három gumiabroncsát kiszúrták, ezzel közel százezer forint kára keletkezett. Az ügyben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Garázdaság a lakóházban

A veszprémi rendőrök még a helyszínen elfogták az üvegajtót rugdaló 60 éves helyi lakost. Az eljárás adatai szerint egy veszprémi társasházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. január 13-án délután arról, hogy a lépcsőházban egy ittas férfi kiabál és ott betört … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Kirakta a kocsiból a kiskutyákat, a rendőrök elfogták

A veszprémi nyomozók állatkínzás miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 71 éves eplényi férfit. Az eljárás adatai szerint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2020. január 11-én 10 óra 20 perc körül, hogy a 8-as számú főút 44-es számú kilométerszelvényénél … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Hotelba surrant be

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a lopás miatt indult ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. december 19-én éjfél előtt ismeretlen tettes az egyik veszprémi hotel nyitott bejárati ajtaján bement, majd egy emeleti raktárhelyiségből szerszámgépeket és azok tartozékait lopta el. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Forgalomból kivont, biztosítás nélküli autót vezetett ittasan

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a megyeszékhely központjában ellenőriztek egy gépjárművet és igazoltatták annak vezetőjét 2019. december 21-én 23 óra 55 perckor. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!