2019. december hónap bejegyzései

Üvegeket dobált a parkolóba, mert zavarta az autók hangja

A veszprémi rendőrök előállították a 81 éves helyi férfit és gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás adatai szerint 2019. december 13-án délelőtt bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Veszprémben egy társasház második emeletéről valaki üvegeket dobál ki az ingatlan mögötti üzlet parkolójába. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a snowboardtolvaj

Lopás miatt indult eljárás egy 39 éves bakonybéli férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai szerint 2019. december 8-án délelőtt értesítette a sértett a rendőrséget arról, hogy ismeretlen személy ellopta az eplényi sípálya parkolójában rövid időre őrizetlenül hagyott snowboarddeszkáját. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a mécsestolvaj

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást egy 55 éves férfival szemben. Egy Veszprém melletti községből érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. december 9-én arról, hogy ismeretlen tettes 2018-ban és 2019-ben visszatérően lopott mécseseket és virágot a helyi temetőben lévő sírokról. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Pályaorientációs nap Veszprémben

A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél. A veszprémi Vetési Albert Gimnázium 2019. december 7-én délelőtt pályaorientációs napot tartott, melynek keretében számos szakma népszerűsíthette magát az oktatási intézményben részére biztosított területen. Az iskola aulájában és udvarán a rendőrség mutatkozhatott be. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Járókelőkkel üvöltözött, előállították

Szabálysértési őrizetbe vették a 36 éves veszprémi férfit. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei lakossági bejelentés alapján vontak intézkedés alá 2019. december 6-án délután Veszprém belvárosában egy helyi férfit, aki az utcán kiabált, az arra közlekedő gyalogosokba belekötött, agresszíven viselkedett. Magatartása a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!