(2019. november 21. csütörtök) nap bejegyzései

Táskájába rejtette az alkoholt

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárás egy 23 éves márkói férfi ellen. Egy zirci áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. november 16-án 13 óra körül, hogy az üzlet alkalmazottjai bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyi rendőrőrs munkatársai megállapították, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ivott, majd kidöntötte a sebességkijelző táblát

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a sofőrt. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. november 14-én este arról, hogy egy autó Veszprém belterületén, a Haszkovó úton kidöntött egy villanypóznát. Az intézkedő rendőr megállapította, hogy a járművezető egy balra ívelő kanyarban a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Három órán belül kétszer fogták el az ittas sofőrt

Másodszor már vezetői engedélye sem volt a 48 éves férfinak. A járőrök 2019. november 14-én délután állampolgári bejelentés alapján szűrték ki a forgalomból azt az autóvezetőt, aki feltűnően bizonytalanul közlekedett Veszprém felé a 82-es számú főúton. Az intézkedés során a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rátámadt a buszvezetőre

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves balatonfüredi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Veszprém belvárosából bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. október 9-én késő este arról, hogy egy buszvezetőt megtámadtak. A helyszínre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!