2019. november hónap bejegyzései

Light Friday Veszprém megyében

A rendőrök öt helyszínen várják az érdeklődőket pénteken. A Látni és látszani 2019 elnevezésű kampány keretében a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az alábbi öt helyszínen várja az érdeklődőket a Light Friday közlekedésbiztonsági rendezvényen: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.), … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Letörték a vasúti csapórudat, majd elhajtottak

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folyt büntetőeljárás egy 37 éves kunadacsi és egy 30 éves fóti férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyek vizsgálatát. Az eljárás adatai alapján ismeretlen tettes 2019. július 3-án délután a 82-es számú főútvonalon, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Látni és látszani akció Veszprémben

A rendőrök a láthatóság fontosságára és a biztonságos közlekedésre hívták fel a figyelmet az országos közlekedésbiztonsági kampány keretében. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a balesetek megelőzéséért a Látni és látszani kampány keretében hívták fel a figyelmet a láthatóság kiemelt szerepére 2019. november … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Körözött luxusautó Veszprém határában

Az Ajkai Rendőrkapitányság által körözött gépkocsit lefoglalta a rendőrség. Veszprém külterületén, a 8-as számú főúton ellenőriztek a helyi rendőrkapitányság körzeti megbízottjai egy fehér színű BMW X6 típusú gépkocsit és annak sofőrjét 2019. november 19-én 11 óra 22 perckor. Az intézkedés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Őszi-téli átállás Veszprémben

A járművek műszaki állapotát vizsgálták a rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai fokozott ellenőrzést tartottak Gyulafirátót belterületén 2019. november 19-én délelőtt. Ennek célja azoknak az alkatrészeknek, kiegészítőknek a vizsgálata volt, amelyek elhanyagolása ugyan nem feltétlenül minősül szabálysértésnek, azonban a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!