2019. november hónap bejegyzései

Loptak, amerre jártak

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 20 éves férfi és 23 éves társa ellen. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk 2019. szeptember 18-án kora délután Veszprém belvárosában ismeretlen személyek ellopták a sértett táskáját … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Pincékbe tört be

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 32 éves sárkeresztúri férfival szemben. Társasházi lakosok feljelentései alapján indult nyomozás ismeretlen tettes ellen, aki 2019 szeptemberében és október hónap első felében Veszprém, Várpalota, valamint Pétfürdő településeken lévő lakóingatlanok lakattal lezárt pince- … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Tanácskozás a megyeszékhelyen

Ülést tartott a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2019. november 6-án a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében tartotta ülését, ahol a megjelent polgármesterek és a fórumot alkotó szervezetek képviselői a rendőrség által megtartott szakmai tájékoztatókat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Körültekintően vásároljanak tűzifát!

Fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait, hogy ne váljanak csalás áldozatává! A tűzifával kapcsolatos csalások elkövetési módszere három fázison ment keresztül az elmúlt évek során. Az értékesítés színtere a személyes eladás helyett fokozatosan áttevődött az internetre, azon belül is az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Pénztárcát lopott, elfogták

A veszprémi körzeti megbízottak egy órán belül elfogták a 84 éves tolvajt. Egy veszprémi üzletből érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. október 31-én délután, hogy az egyik vásárló a pulton felejtette a pénztárcáját, melyet ismeretlen tettes a benne lévő közel százezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!