(2019. október 7. hétfő) nap bejegyzései

Őszi közlekedés: legyenek körültekintőek!

A megváltozott időjárási- és útviszonyok miatt fokozott veszélyhelyzettel kell számolniuk a járművezetőknek. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsokkal segíti a közlekedőket. Az ősz beköszöntével rövidülnek a nappalok és a párás, ködös, esős idő megnehezíti a közlekedést. A járművezetők számára fontos feladat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Interneten rendelte a hamis nyelvvizsga-bizonyítványt

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 30 éves nőnek az ügyében, aki hamis nyelvvizsga-bizonyítvánnyal akarta átvenni diplomáját. Közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott miatt nyomozott a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 30 éves tapolcai lakos ellen. A nő 2019. június 28-án egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Prevenció veszprémi diákoknak

A rendőrök az alsósoknak baleset-megelőzési előadást, míg a felsősöknek a kábítószer-fogyasztás és az internet veszélyeiről szóló tájékoztatást tartottak. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 1-jén délelőtt a megyeszékhely egyik általános iskolájában tartottak interaktív foglalkozásokat. Az alsó tagozatos tanulók egy filmvetítéssel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Az idősek biztonságáért

A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója három településen tartott vagyonvédelmi előadást a világnap alkalmából. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója 2019. október 1-jén délelőtt, az idősek világnapján egy helyi szociális intézményben tartott az áldozattá válás megelőzését szolgáló előadást az idősek részére. Délután Hajmáskéren, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!