2019. október hónap bejegyzései

Baleset szemtanúit keressük

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/1326/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű, Honda Civic típusú személygépkocsival közlekedett 2019. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Elköltötték a meg nem szolgált munkabért

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a veszprémi házaspárnak az ügyében, akik munkáltatójukat lopták meg. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi férfi és 39 éves házastársa ellen. A gyanúsítottak 2019. áprilisától … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Biztonságban a sírkertekben

Hamarosan tömegek látogatnak a temetőkbe. A sírkertek és környezetük biztonsága érdekében fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait. Az elmúlt években a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén csaknem eseménytelenül teltek a temetőlátogatások tekintetében legfrekventáltabb munkaszüneti napok. Ebben jelentős szerepe volt a sírkertekben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Építkezésről lopott, elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 25 éves helyi férfival szemben. Az eljárás adatai alapján a Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy 25 éves helyi lakos ellen, aki a gyanú szerint egy családi ház építkezéséről különböző szerszámgépeket tulajdonított el … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ismét Házhoz mentünk

Zircen is folytatódott a rendőrségi bűnmegelőzési program. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 21-én 9 óra 30 perctől bűnmegelőzési előadást tartottak Zircen, a helyi idősek klubjában a mindenszentek és halottak napi temetőlátogatások, valamint az adventi bevásárlási időszak vagyonbiztonsági veszélyeiről, illetve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!